Over Ons

Welkom bij Fashion Whouse!

Wij zijn Moreen en Kelly, moeder/dochter en trotse eigenaren van Fashion Whouse.

Jaren lang hebben wij een droom.. ooit samen een winkel beginnen. En nu is het zover!

Mama Moreen heeft al jarenlang ervaring als verkoopadviseur in verschillende winkels met kleding en interieur artikelen.

Kelly ging vroeger al mee met haar moeder naar het werk, daar begon het te kriebelen. Toen Kelly zelf mocht gaan kiezen wat zij wilde studeren, wist zij al vrij snel dat zij interieurontwerper wilde worden.

 

Het is nu al een lange tijd geleden dat Kelly met haar moeder mee naar het werk ging. Inmiddels heeft zij diverse opleidingen behaald op het gebied van interieur. Zij heeft werkervaring opgedaan als interieurontwerper, verkoopadviseur en zij heeft achter de schermen gewerkt bij de televisie .Nu we ons enthousiastme beide hebben uitgebreid met een hoop ervaring, zijn wij allebei blij om jullie te ontvangen en inspireren in onze winkel!

Fashion Whouse bestaat uit twee ruimtes. Een gedeelte met kleding en accessoires. En let op! Ook kleding in de Plusmaten (42 tm 52) van bijvoorbeeld Only Carmakoma en Vero Moda Curve. Wat wij belangrijk vinden, is dat het ook betaalbare mode is.

 

En de andere ruimte word ingericht voor het stukje interieur, interieur accessoires, interieurontwerp en gordijnen! Je leest het goed, bij Fashion Whouse kun je terecht voor leuke accessoires, maar ook voor een interieurontwerp op maat!